FatCow web hosting alennuksia ja kuponkikoodeista

Mikäli olet harkitsee liikkua verkossa ja etsivät hosting-yritys, haluat luultavasti tehdä parhaiten, tee läpi tämän FatCow tarkastelun ensin. Tässä FatCow hosting tarkastelu meidän, me luetella hinta arvoa, luotettavuus, palvelujen ja ominaisuuksien sekä muut tiedot liittyvät website hosting tarjoamista FatCow hosting. Tarjoamme myös erittäin FatCow edistäminen tarjoukset – FatCow kuponki & FatCow alennus tarjouksia tällä sivustolla. Katso tämä riippumaton ja oikeudenmukainen FatCow web hosting tarkastelun alla kaikki nämä.

FatCow kantaa fantastinen asema online-maailmassa web hosting palveluliiketoiminnan olevan webhost jossa kiistaton luotettavuus, hyvä hinta-arvo, ulkona asiakas tukipalveluja ja uskomattomia ominaisuuksia. FatCow on perustettu vuonna 1998 ja on laajentaa sen jälkeen ei vain asiakaskunta, mutta lisäksi on rakennettu hyvä maine ja ovat nyt muuttuneet yksittäinen tunnetuin brändi alan.

Web Hosting Ominaisuudet
FatCow tarjoaa runsaasti rajoittamattoman valmiuksia niiden suunnitelmiin, jotka sisältävät rajoittamaton kaistanleveys, rajaton levytilaa, rajoittamaton määrä sähköpostitilit ja rajattomasti isännöi MySQL tietokantoja.

Ne toimittavat lukuisat täysin ilmainen sähköisen kaupankäynnin ratkaisujen vuoksi valtuuttamisesta ostajat rakentaa verkkokaupat verkkosivustoja valikoima ostoskärryt, PayPal ja Credit-pohjainen kortti plug-in ja turvata verkkosivuilla käyttämällä jaettua SSL. Lisäksi ne tukevat nopeaa perustamista 3rd party apps oman web-sivuston.

Tuotteet ja palvelut
FatCow mukana maksutta verkkosivuilla kehittää työkalu. On mahdollista luoda vuorovaikutteisia verkkosivustoja kaikki apps saatavilla heidän palvelusuunnitelma. FatCow tarjoaa myös maksutonta verkkotunnuksen rekisteröinti eliniän sekä vapaa markkinointi ja mainonta opintopistettä. Lisäksi ne takaisin heidän pilvi web hosting suunnitelma, joka on yhden kuukauden rahat takaisin takuu lisättynä 99,9% up-aika varmuuden.

FatCow myös rakennettu webmaster tools, joukko skriptejä plug-in asennus ja maksuttoman sähköisen kaupankäynnin ratkaisuja internet-yrityksiä. Päälle, että FatCow tarjoaa erilaisia ​​lisätty erikoistuneita ratkaisuja ja palveluja, kuten verkkosivujen hallintaan, ammatillinen sähköinen kaupankäynti kuulemisen, verkkotunnus-ja web-palvelut.

Ohjauspaneeli
On tärkeää, että teillä pitkälti valvoa web hosting-asetukset. FatCow voi auttaa se toteutuu tarjoamalla helppokäyttöinen cPanel VDeck. Tämä tietokone ohjelmisto tarjoaa sinulle kyky tarkistaa jokaisen olennainen puoli Web hosting-tili suoraan perustamalla sähköpostitilejä, avaamalla viestejä web-pohjainen sähköposti hosting palvelimen rakentaminen tietokantoja ja paljon muuta. FatCow web hosting käyttöliittymä on lisäksi integroitu asennus ohjelmisto, jonka avulla voit integroida sovelluksia aina WordPress blogging palvelun Joomla CMS.

Luotettavuus
FatCow on kuuluisa tehokas, luotettava ja turvallinen asiantuntijapalvelut. Ne tarjoavat standardin säännöllistä server back-ups ja ylpeitä heidän 24/7 palvelun valvonta, back-up generaattori järjestelmä.

FatCow on kehittänyt järjestelmän tukea erittäin kriittinen yrityksille asiakkailleen. Tämä web isäntä tekee käytöstä korkealaatuisia palvelimen laitteiden NetApp tallennustilaa ryhmät muodostavat suuria määriä tietoja. Tietäen haavoittuvia tietovaatimuksia nopeuttaa yritysten FatCow vie huomattavasti lähestymistapaa tietojen takeet ja suojan high-end palomuurit Ciscon kehittämä, monitasoinen verkon valvonta ja miehitetty tarkastukset ja turvallisuutta. Twin reitittimet antavat parantunut irtisanomisen taas usean gigabitin yhteys tarjoaa kuluttajille etu tehokasta suorituskykyä verkkosivuilla. FatCow takaa saatavuuden Internet-liiketoiminnan kanssa uptime vakuutus 99,9%.

Hinta Arvo
FatCow web hosting-palvelun suunnitelma on hyvin kohtuullisesti hinnoiteltu kustannukset 3,67 dollaria kuukaudessa (44 dollaria vuodessa). Mutta asiakkaat voivat todella säästää paljon rahaa ostamalla 2 vuotta tai 3 vuotta. Tämä tarjoaa erinomaisen hyötyä pienille ja keskisuurille yrityksille tarjoamalla tällaista runsaasti erilaisia ​​ominaisuuksia on erittäin edullinen.

Asiakaspalvelu
Voit käyttää tukea 24/7 monin eri tavoin, alkaen maksuton puhelinnumero, sähköposti ja live chat. FatCow tarjoaa jopa tukipyynnön prosessi, jonka avulla voit helposti lähettää pyyntöjä. Tukijärjestelmä on muotoiltava siten, että voit auttaa itseäsi tietopohjan Usein kysytyt kysymykset-sivu, opetusvideoita ja erilaisia ​​linkkejä ulkoisia resursseja.