JustHost-Luotettava hosting edulliseen hintaan

Vain Host on epäilemättä erinomainen sivuston hosting-yritys, joka tarjoaa uskomatonta suorituskykyä ja palvelun vasteajat. Heillä on rikas web hosting-paketti, täynnä useita uskomattomia ominaisuuksia. Muutama näistä kuuluu rajoittamaton domain hostings, täysin ilmainen domain-osoite, rajoittamaton tiedonsiirtonopeus, rajattomasti tallennustilaa, ääretön sähköpostitilejä jne., tuki useita CGI / tietokantojen mukaan lukien (mutta ei rajoittuen) MySQL, PHP, Perl , Python, Ruby on Rails, pääsy valtava maksutta verkkosivuilla skriptejä kirjasto, tuki sisällön hallintajärjestelmien integrointi (kuten Joomla, Drupal), lukuisia multimedia-ominaisuuksia, kuten video-ja audio-tuki, täysin ilmainen ostoskärryt, turvallisuus palvelut (PGP salaustekniikkaa) sähköisen kaupan sivustot, sekä muut tekniikan toimintoja.

Kaikki edellä mainitut tulevat erittäin kohtuulliseen hintaan. On olemassa erilaisia ​​houkuttelevia Vain Host kuponkikoodeista, JustHost Alennus kuponki ja Just Host edullisista koodit saatavilla JustHost tarkastelun avulla edelleen enemmän rahaa säästöjä.

Niiden alusta alkaen, vain isäntä jo tuottaa täydellinen web hosting kokemus, ja alustaa yksi yhteinen tavoite: tarjota luotettavaa palvelua. Heillä on yleensä tukeva infrastruktuuri, joka tarjoaa korkean suorituskyvyn, ja rinnalla on mitoitettu keskuudessa parhaiten huomioon ylä asteen asiakastyytyväisyyteen. Ajaminen näiden osatekijöiden Vain Host takaa laadukkaita web hosting kokemus-tai rahat takaisin. Tämä vain Host katsaus tarkastelee yksityiskohtaisesti, mitä on taattu vain Host.

Luotettavuus
Vain isäntä on omistettu toimittaa turvallisen ja luotettavan web hosting-ympäristössä. He ovat käyttäneet useita Quad prosessorin palvelimet, UPS varageneraattoreita ja OC-96 Backbone Linkki tuottavat maksimaalisen tehokkuuden asiakkaidensa sivustoja. Heillä osaava ja kokenut joukkue niiden datakeskusten, joka valvoo verkon järjestelmä varmistaa, ettei häiriöitä palveluun. Heidän 24/7 verkon seuranta auttaa varmistamaan, että jos ongelma ei syntyä, se on osoitettu pikaisesti. JustHost palvelimet käyttävät äänen selkäranka taata suurimmat nopeudet ja ylös-aika jokaisesta verkkosivuilla isännöi niiden palvelimet.

Anytime Cash Back takuu
Vain Host takaa täysin tyytyväinen tai rahana maksettavana palautuksena. Jos joka tapauksessa valita lopettaa tilisi milloin vain isäntä palauttaa rahaa loppuelämäsi ajan, ottamalla asennus ja verkkotunnuksen rekisteröinti maksut, (tämä johtuu vain Host aiheutuu kustannuksia näille). Et ehkä voi vaatia rahat takaisin jos uskot ole tyytyväisiä palveluihin.

Real People
Vain Host takaa, että ne ovat aina tavoitettavissa asiakkailleen ja kun heihin yhteyttä puhelimitse, saat puhua todellinen ihminen, joku joka puhuu Englanti kielellä ja joku joka vastaa kysymyksiin, käsitellä teidän kysymyksiä ja auttaa ratkaisemaan ongelmia. Tämä tukipalvelu on toimitettu 24/7. Heidän asiakaspalvelu työntekijät ovat erittäin lämmin ja ystävällinen ja koulutettu huolehtia ongelmia ja ne yleensä laittaa parhaat jalka eteenpäin nopeaan päätöslauselmia kaikkiin kysymyksiin.

Puhelin ja sähköposti tukipalvelu
Vain Host takaa, että aina kun yrittää saada heihin yhteyttä, he poimia puhelin ja vastata sähköpostiin heti, ja miellyttävä, huomaavainen tavalla. Puhelimen ja sähköpostin yhteystietoja palvelut ovat sangen luotettavia, ja voit olla varma, että erityisen vaikeaa aiotaan hoitaa alan asiantuntijoiden ja parhaat ammattilaiset.

Jokainen webmaster joka hakee web isäntä toimittajan ymmärtää, että luotettavan website hosting ja erinomainen asiakastuki ovat kaksi kaikkein peruselementit web isäntä olisi tarjota. Nämä ovat keskeisiä plus pistettä vain Host palvelun. Laadukas isännöintipalvelu, hienoja ominaisuuksia, luotettavuutta, edullinen hinta, loistava asiakastuki – kaikki nämä tekevät verran jokaisen buck käytettiin vain Host hosting-palvelun.